Tidbokning

Bokning av starttider görs främst via MinGolf eller din golfapp, det går även att boka via receptionen genom mail eller i vår golfterminal i klubbhuset. 

Varje spelare kan ha max fyra samtidiga bokningar varav två på helg (anmälningar till lottade tävlingar räknas inte in i detta).

Prioritet vid kö för bokningar är förtur för dem vid disken, telefon och i sista hand via mail.

Allt tyder på att vi i år liksom ifjol har extremt många som vill nyttja banan. Vi vädjar därför till er alla av respekt mot varandra att hantera era bokningar på bästa sätt. Samtliga spelare i bollen skall namnges med namn och golf-ID. Receptionen har rätt att tilldela plats till annan spelare i boll som inte är fylld och att flytta ensamspelare eller tvåbollar max. 20 minuter för att fylla upp till tre- eller fyrbollar.
 
ANKOMSTREGISTRERA
Samtliga spelare skall ankomstregistrera sig i terminal eller reception senast 15 minuter före start. Efter receptionens stängning visar skärmarna i klubbhuset aktuell startlista, lediga tider kan då bokas via terminalen.

AVBOKA
Kan man inte komma till en bokad tid måste man av respekt för alla andra sugna golfare avboka sin tid. 

Helst ska avbokning av tider ske senast dagen före spel. Avbokning ska ske senast 1 timme innan bokad starttid för att ge möjlighet till andra spelare att boka in sig på den lediga starttiden. En spelare som vid upprepade tillfällen avbokar senare än detta kan få sin möjlighet att boka starttider i GIT indragen.

En spelare som uteblir helt och inte bokat av sin starttid (den som bokat tiden) kan debiteras en "no show"-avgift på 200 kr samt mister då sin möjlighet att boka starttider i GIT tills betalning skett.

Samma regler gäller medlemmar och gäster.

Följande undantag gäller:
Damer som spelar Eclectic har förtur på alla tider tisdagar 16.30-18.00 fram till och med fredagen veckan före speldag.
Spelare som deltar i Onsdagspoängen har förtur på alla tider onsdagar mellan 15:30-17:30 till och med lördagen veckan före speldag.