Araslövläger 14-16 april

Ett av de säkraste vårtecknen är juniorlägret som i år är på Araslöv. Araslöv är en komplett anläggning med 2 18-hålsbanor och rejäla övningsområden. Vi bor på banan och har lite kvällsaktiviteter. Lägret är främst för de som är i tävlingsgrupper - övriga i mån av plats

Vi reser ner på fredag morgon och kommer tillbaka sent på söndag kväll. Vi bor gemensamt på banan. Det blir tre intensiva dagar med spel och mycket träning med våra pros. För att kunna följa med behöver du ta helst ledigt från skolan på fredagen alternativt få skjuts av föräldrar ner efter skolan på fredag eftermiddag.

I resan ingår följande: Resa, boende 2 nätter, 3 greenfee, fria bollar på rangen samt organiserad träning. All mat ingår och serveras på golfklubben. Vi vänder oss i första hand till tävlingsjuniorer eller i mån av plats dig som har hcp –36 eller bättre och har fyllt 12 år. 

Vi behöver också hjälp av föräldrar, helst en förälder per 4-5 golfungdomar, som har möjlighet att köra. . Anmäl intresse så kontaktar vi er, då vi planerat transporten.

Bindande anmälan skickas till kansliet via formuläret nedan senast den 10/3. Faktura på lägerkostnaden skickas från Partille GK efter lägret. Mer information kommer per e-post.

PS. Vi har lite olika tävlingar under lägret och behöver sponsorer till våra prisbord. Kontakta oss om du har möjlighet att teckna ett sponsorpaket eller kan skänka lite priser! DS

Lägeravgift ca 2.500:- per junior

Partille Golfklubb samlar in och sparar de uppgifter du angivit i din anmälan. Uppgifterna används endast i syfte att göra lägret så bra som möjligt. Under lägret tas foton som kan komma att användas på klubbens hemsida, i nyhetsbrev och i sociala medier.

När du klickat på anmälan så kommer du till en bekräftelsesida och du skall också få ett bekräftelsemail med de uppgifter du angivit vid anmälan. Om du är osäker, fyll i anmälan en gång till och om du inte får det att fungera så kontakta Claes på 031-987043 eller mailto:klubbchef@partillegk.se