Välkomna till oss för att spela golf, slå på rangen/träna, ta lektioner, handla i shopen eller äta och dricka i restaurangen. Vi gör vårt bästa för att du ska få en fin upplevelse!

AKTUELLT

Midsommaraftongolf
Det är ingen tävling på midsommarafton, (men det tävlas på söndagen, Fyrmannapoängen). För att så många som möjligt ska kunna njuta av restaurangens härliga midsommarbuffé kommer vi erbjuda olika kanonstarter på midsommarafton. Dessa går inte att boka i MinGolf utan ni anmäler er i receptionen.

Vi erbjuder kanonstart på olika tider, ni kan välja mellan  0700, 0900, 1100 eller senare. Vid anmälan så vill vi även veta om ni ska spela 18 eller 9 hål för att kunna pussla ihop alla önskningar. Om ni vill äta, bokas detta direkt i restaurangen.

Midsommarbuffé OSA senast onsdag 19 juni.

Just nu är det enkelt att bli medlem,
inga insatslån och ingen kö! VÄLKOMNA!

Erbjudande Grönt-kort gruppkurs & Seniormedlemskap
(för nya golfare), ordinarie pris 10.500 kr, nu endast 5.200 kr

Öppen – med belysning fram till 21.00
Rangekort går att köpa i vår reception,
eller betala med swish på plats.
BOLLKORT är alltid billigare än att betala med svisch!